SOLUTIE VIDEOCONFERINTE

De ce sa folosim Videoconferinta?

Economisiti timp si bani cu privire la cheltuielile de calatorie de afaceri: bilete de avion, hoteluri, taxi, plus timpul petrecut in calatorie, atunci cand nu sunteti disponibil sa lucrati. Dezvoltand oportunitati la nivel mondial, clientul sau furnizorul de piata poate fi oriunde in lume. Imbunatatind serviciile cu clientii, conferintele video va permit sa aveti "fata in fata" mai multe intalniri la o fractiune din costul standard.

Videoconferinta este acum deja bine integrata intr-un numar tot mai mare de organizatii importante pentru facilitatile sale high end. Milioane de sisteme high-end de conferinte video sunt in uz astazi in intreaga lume.

Videoconferinta poate fi folosita pentru:

  • Recrutare interviuri;
  • Prezentari de afaceri de la biroul dvs.;
  • Cursuri de formare pentru angajati si clienti;
  • Reprezentante de vanzari si lansari de produse;
  • Proiectare si evaluare de creatie;
  • Servicii de consultanta in afaceri;
  • Casting pentru productia de televiziune.

Este dovedit faptul ca veti economisi timp si veti fi mai productivi in cazul in care aveti posibilitatea sa lucrati intr-un mediu controlat. Videoconferinta aduce intalnirea de lucru la biroul dumneavoastra permitandu-va sa mentineti contactul cu persoane importante, instrumentele si resursele care va fac munca mai usoara. Si cel mai mare avantaj este faptul ca puteti sa mergeti in continuare acasa la prietenii si familia dumneavoastra la sfarsitul zilei.

Videoconferinta nu va inlocui niciodata intalnirea fata in fata, dar va sprijini intalnirile de afaceri prin furnizarea unui mod unic de a interactiona. Instrumentele de colaborare online pot imbunatati intalnirile de afaceri.

Acum puteti obtine o acoperire mai larga la un cost mai mic, trecand dincolo de granitele geografice. Utilizati videoconferinta pentru a precalifica partenerii si clientii, inainte de intalnirea lor in persoana. In viitor, aceasta tehnologie poate deveni o parte integrata a afacerii dumneavoastra.

NU AI GASIT CE CAUTAI?

poti sa contactezi serviciul clienti pentru suport

031.4100.601