SOLUTIE SOFTWARE CRM

Gestioneaza-ti afacerea cat mai simplu

Ce este CRM-ul ( Customer Relationship Management ) Software?
De la companiile mici la corporatii multinationale, orice afacere care mentine legatura cu clientii beneficiaza de un sistem CRM bine organizat. CRM-ul este pe scurt managementul relatiilor cu clientii, un termen din industrie, pentru un set de metodologii si instrumente care ajuta o companie sa gestioneze relatiile cu clientii intr-un mod organizat.

Avand doar dreptul de gestionare a relatiilor cu clientii, software-ul este mai degraba asemeni unui agent de vanzari care actioneaza cu adevarat super-eficient. Toti suntem de acord ca diferenta dintre un mare vanzator si unul mediocru poate fi numarata doar in vanzari. Asa este si cu software-ul de management al relatiilor cu clientii.

CRM-ul include toate procesele de afaceri in vanzari, marketing si servicii care ating clientul. Cu instrumentul software CRM, o companie isi putea construi o baza de date a clientilor ce descrie relatiile in suficiente detalii, astfel incat managementul, agentii de vanzari, angajatii care furnizarea serviciile si chiar clientul pot avea acces la informatii, reamintind clientilor de serviciile dumneavoastra, verificand istoricul de plata si asa mai departe.

CRM-ul gestioneaza "relatia" cu clientii companiei, prin manipularea informatiilor despre ei. Informatiile sunt gestionate si transformate in cunostinte. Cunoasterea permite companiei sa inteleaga clientul si aceasta informatie, la randul sau este utilizata pentru a alinia capacitatile organizatiilor, in scopul de a livra o valoare mai buna pentru clienti.

Cel mai mare pericol este sa crezi ca  un nou software va gestiona relatiile cu clientii in mod automat. Pentru a beneficia de avantajele CRM-ului, este esential ca o afacere sa fie orientata catre client inca de la inceputul ei. 

NU AI GASIT CE CAUTAI?

poti sa contactezi serviciul clienti pentru suport

031.4100.601