SERVICII WEB

Hosting Website

Echipa Oxygen-IT ofera clientilor sai servicii de hosting website, servicii ce includ:

  • 24/7/365 Email Suport;
  • 99.9% Functionalitate Retea;
  • Interfata de administrare Cpanel;
  • PHP, MySQL , SSH Access , CGI-Bin;
  • POP, SMTP, IMAP , Serviciu de WebMail;
  •  Extensii Frontpage; Directoare protejate cu parola;
  • Serviciu clienti prin E-mail si Telefonic.

Email / Securitate Email

Check Point Network Security Solutions (solutii pentru securitate de retea) sunt alegerea numarul unu pe piata pentru securizarea infrastructurii de retea. Produsele de securitate cu firewall ofera caracteristici de securitate avansate, precum prevenirea integrata a intruziunilor, virtualizare, antivirus de gateway, anti-spam, filtrarea continutului web, ca si acces la distanta IPsec si SSL VPN pentru computere.

Vanzare Domenii

Obtinerea unui domeniu este un pas esential atunci cand doriti sa beneficiati de un website pentru afacerea dumneavoastra.
Echipa Oxygen-IT va ofera inregistrare de domenii pe: ro, org, com, ca, at, be, ch, de, fr, it, nl, ru, ws, name, bz, cn, in, ws, tv, cc, tm, co.il, org.il, net.il, eu.com, com.ro, org.ro, tm.ro, at.ro, nom.ro, info.ro, rec.ro.

Webdesign

Daca va doriti un website performant si eficient, echipa Oxygen IT va ofera servicii de creare si administrare website-uri, design performant pentru portaluri web, servicii de optimizare website, dezvoltarea aplicatiilor web si solutii eficiente de management de continut ( CMS).

Promovare Web

Odata construit website-ul unei afaceri, urmatorul pas este promovarea acestuia. In acest sens, va punem la dispozitie servicii de marketing online ( campanii Display, campanii Search, online banners, SEO).

Email Marketing

Una dintre cele mai eficiente metode promovare online a unei afacerii este in mod cert strategia de e-mail marketing. Va punem asadar la dispozitie servicii de design newsletter si o baza de date pentru targetarea publicului tinta specific afacerii dumneavoastra!

NU AI GASIT CE CAUTAI?

poti sa contactezi serviciul clienti pentru suport

031.4100.601